Placeholder for VBVD2021 Website 034VBVD2021 Website 034

Ver­vol­go­nder­wi­js (mbo, hbo, wo)

Voor studenten van het mbo, hbo of de universiteit bieden we als aanvulling op de expositie Atelier NL - Earth Alchemy – 15 Years of Digging een speciaal educatieprogramma waarin studenten aan de slag gaan met het verzamelen, organiseren, beschrijven, archiveren en rangschikken van materialen. Het programma leert objectief te kijken naar je interesses, omgeving en patronen.

Geschikt voor: alle leerjaren van mbo, hbo en wo
Duur: ± 2,5 uur
Begeleiding: 1 begeleider per 15 leerlingen
Prijs: €150,- per groep

Goed om te weten

Dit programma kan in het Nederlands en in het Engels worden gevolgd. We verzoeken scholen om het vervoer van en naar ons museum zelf te organiseren. Meer informatie over routes en parkeren lees je op de pagina Openingstijden & Locatie. Begeleiders hoeven geen entree kosten te betalen. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief toegangsbewijs.

Placeholder for 1 To See a World in a Grain of Sand Atelier NL Blickfänger21 To See a World in a Grain of Sand Atelier NL Blickfänger2

Meer informatie

Meer weten over bovenstaand aanbod? Of wil je jouw educatieve bezoek aan museum van Bommel van Dam alvast plannen? Neem contact op met Sanne Aben via educatie@vanbommelvandam.nl.