Placeholder for Evert Thielen Samenspel 2022 100x120 tempera op paneel Fotografie Dominique ProvostEvert Thielen Samenspel 2022 100x120 tempera op paneel Fotografie Dominique Provost
Steunen

Word part­ner

De steun van partners is onmisbaar voor museum van Bommel van Dam. Als partner draag je rechtstreeks bij aan het behoud van kunst in de regio. Met jouw steun kan het museum belangrijke tentoonstellingen maken en educatieprogramma's ontwikkelen waarmee meer kinderen in aanraking komen met kunst. Ben jij onze nieuwe partner?

Een onvergetelijke ervaring voor je relaties of medewerkers

Evert Thielen: een must-see

Museum van Bommel van Dam pakt dit najaar uit met een museumvullende tentoonstelling van schilder en publiekslieveling Evert Thielen (Venlo, 1954). Het museum biedt bij de expositie Evert Thielen - De Luiken Open (15 september 2024 t/m 23 februari 2025) een exclusief programma aan voor bedrijven. Nodig jouw relaties of medewerkers uit voor een onvergetelijke middag of avond inclusief rondleiding door de tentoonstelling, een luxe borrel of zelfs een diner op zaal te midden van de spectaculaire veelluiken, in aanwezigheid van de schilder zelf.

Een arrangement levert je mooie voordelen op, zoals zichtbaarheid van het logo van jouw bedrijf in het museum, een speciaal aandenken aan de tentoonstelling en/of een uitnodiging voor de opening van de tentoonstelling.

Bekijk de sponsormogelijkheden
Placeholder for Evert Thielen Flora 2023 67x67 tempera op paneel Fotografie Dominique ProvostEvert Thielen Flora 2023 67x67 tempera op paneel Fotografie Dominique Provost

Meer informatie

Business Club

Wil je museum van Bommel van Dam blijvend steunen? Als lid van onze Business Club ontvang je jaarlijks een uitnodiging voor mooie evenementen en andere interessante voordelen die jouw betrokkenheid bij het museum vergroten. Bij interesse kun je contact opnemen met directeur Rieke Righolt (+31 6 27 43 30 24) of medewerker partnerships Anouk Adams (+31 6 51 66 11 06).

Eerst meer informatie ontvangen of een aanvraag doen voor een grotere groep? Stuur een e-mail naar partners@vanbommelvandam.nl.