Placeholder for VBVD2021 Website 026VBVD2021 Website 026
Zien en doen

Rondlei­din­gen

Extra kennis en inspiratie halen uit je bezoek aan ons museum? Museum van Bommel van Dam verzorgt rondleidingen in alle soorten en maten om jouw museumbezoek tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Reguliere rondleiding €50,-

In onze reguliere rondleidingen nemen we je mee langs onze lopende tentoonstellingen. Je leert meer over onze kunstwerken en hun makers, waardoor je museumbezoek extra diepgang krijgt.

Rondleiding op maat €110,-

Een op maat samengestelde rondleiding is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bedrijven of scholen. We kunnen je meer vertellen over onze kunstwerken, maar ook over ons gebouw of over de geschiedenis van ons museum. De inhoud van een rondleiding op maat wordt altijd in overleg met jou bepaald.

Rondleiding door directeur €150,-

Voor organisaties is het mogelijk een exclusieve rondleiding te reserveren, op maat samengesteld door onze directeur Paulo Martina. De inhoud en boodschap van deze rondleiding wordt vooraf in overleg bepaald.

Onze rondleidingen duren ongeveer 60 minuten. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief toegangsbewijs.

Onze rondleidingen

Reserveren

Reserveer je rondleiding via educatie@vanbommelvandam.nl.

We vragen je om altijd vooraf te reserveren zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Dit geldt ook voor onze reguliere rondleidingen.

We hanteren een maximum van 15 personen per rondleider. Is je groep groter dan 15 personen? Reserveer dan een extra rondleiding zodat we de groep kunnen verdelen over twee of meer rondleiders.