Placeholder for VBVD2021 Liggend Campagnebeeld 01 LeegVBVD2021 Liggend Campagnebeeld 01 Leeg
Mijn VBVD

Kun­ste­naars en makers

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met moderne en hedendaagse kunst. Dit kunnen we natuurlijk alleen in samenwerking met kunstenaars, makers en andere creatieven. Zij geven vorm en inhoud aan onze projecten, activiteiten en tentoonstellingen.

Een eigenzinnig publieksprogramma door talentvolle makers

De Nieuwe Golf

In 2022 hebben museum van Bommel van Dam, Poppodium Grenswerk en Filmtheater de Nieuwe Scène vijf onlangs afgestudeerden van creatieve opleidingen uitgenodigd om een maand lang te werken aan een eigenzinnig en multidisciplinair publieksprogramma op verschillende plaatsen in Venlo. Gedurende de maand maart kregen ze een eigen werkplek op de zolderverdieping van museum van Bommel van Dam. Hier werkten ze samen aan een verrassende interventie waardoor zij mensen die van nature niet in aanraking komen met kunst en cultuur wisten te prikkelen. Dit project werd ondersteund door Cultuurimpuls Venlo.

Licht & Donker

De Nieuwe Golf 2022

De Nieuwe Golf is een samenwerkingsproject van:

Placeholder for LOGO museum van Bommel van Dam RGBLOGO museum van Bommel van Dam RGB
Placeholder for GrenswerkGrenswerk
Placeholder for De nieuwe scene logo1De nieuwe scene logo1
Placeholder for Cultuurimpuls VenloCultuurimpuls Venlo

Ideeën?

Heb jij een idee dat door middel van kunst waardevol kan worden voor je omgeving? Museum van Bommel van Dam verkent graag samen met jou de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via: info@vanbommelvandam.nl