Placeholder for 2019 12 VP Winkelstraten 34 A42019 12 VP Winkelstraten 34 A4
Mijn VBVD

Bezoek Ven­lo

Venlo is een sfeervolle stad met veel bijzondere architectuur. De prachtige oude gevels, het schilderachtige stadhuis en de historische gebouwen die de stad rijk is, zorgen voor een karakteristieke binnenstad. Een dagje shoppen in de binnenstad of bourgondisch genieten. Het kan allemaal in Venlo.

Aan de Maas

Vanuit de karakteristieke binnenstad wandel je binnen no time naar de Maas. Bij een van de vele terrassen aan de mooi gelegen boulevard kijk je uit over het water. Maar Venlo heeft ook een groene omgeving. Vanuit de stad wandel of fiets je snel de natuur in!

Placeholder for 10 Momenten Haven Day Time 010 2021 06 10 08515310 Momenten Haven Day Time 010 2021 06 10 085153

Voor ieder wat wils

Venlo verrast. Dat is wat we horen van bezoekers die voor het eerst in de stad zijn geweest. Venlo heeft namelijk veel meer dan je denkt. Ontdek de vele Venlose boetieks en speciaalzaken in de historische binnenstad. Ook de shoppingcentra aan de rand van de stad laten het bloed van shopaholics sneller stromen. De vele festivals, muziekoptredens en het theater zorgen voor veel gezelligheid! Ook op culinair gebied heeft de stad alles voor het prikkelen van de smaakpapillen. Met het museumkwartier op steenworp afstand van het bruisende centrum biedt Venlo voor ieder wat wils.

Tot snel!