Placeholder for Fotografie Omar Martha en Tittel del Mar 2018Fotografie Omar Martha en Tittel del Mar 2018

Ont­moet kun­ste­naar Tir­zo Martha!

5 februari 2024 t/m 16 februari 2024 (afgelopen)

En wie weet wordt het onderdeel van de tentoonstelling 'Intensive Care'

Maak samen met anderen een gezamenlijk kunstwerk

Nieuwsgierig naar het leven van een kunstenaar, naar de Curaçaose cultuur of vind je het leuk om zelf iets te (leren) maken? Ter voorbereiding op de tentoonstelling Intensive Care van de sociaal betrokken kunstenaar Tirzo Martha (Curaçao, 1965) organiseren we diverse workshops in buurthuizen in de gemeente Venlo. Samen met de andere aanwezigen verzin je een thema dat je met verschillende materialen, waaronder een persoonlijk voorwerp dat je meebrengt, zichtbaar maakt. Onder leiding van Tirzo Martha komt zo een gezamenlijk kunstwerk tot stand. Ervaring met iets maken of met kunst is niet nodig; het gaat er vooral om dat je nieuwsgierig bent. Wat gemaakt wordt tijdens de workshops, wordt mogelijk onderdeel van de tentoonstelling die van 13 april t/m 4 augustus 2024 in museum van Bommel van Dam te zien is.

5 februari 2024 t/m 16 februari 2024
Gratis

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Sanne Aben via educatie@vanbommelvandam.nl. Vermeld hierin jouw naam en de locatie/datum waarvoor je je aanmeldt.

Wanneer en waar zien we jou?

Data & locaties*

*Er komen misschien nog enkele data bij.

Benodigdheden & aanmelden

Belangrijk

Breng een voorwerp mee dat iets over jou vertelt. Met de meegebrachte spullen ga je samen met de andere aanwezigen een nieuw kunstwerk maken.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Sanne Aben via educatie@vanbommelvandam.nl. Vermeld hierin jouw naam en de locatie/datum waarvoor je je aanmeldt.

Aanmelden
Placeholder for Beeld aankondigingBeeld aankondiging

Meer agenda & activiteiten