Nieuwe museum

Van Bommel van Dam is in afwachting van de verbouwing van de nieuwe museumlocatie: het oude postkantoor aan de Keulsepoort.

Aannemer Nico de Bont neemt de grote renovatie van het monumentale pand - eigendom van de Gemeente Venlo - voor zijn rekening, dat wordt verbouwd naar een ontwerp van architectenbureau BiermanHenket.

Medio 2021 openen we onze deuren voor het publiek in dit gerenoveerde monumentale postkantoor. Op de subpagina verbouwing houden we je op de hoogte van de voortgang van de renovatie en op de pagina vroeger kom je meer te weten over de geschiedenis van het postkantoor in Venlo.



Meer nieuwe museum

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

LEES ALLES OVER HET TOEKOMSTIGE NIEUWE MUSEUM IN HET OUDE POSTKANTOOR! Alles over het postkantoor: vroeger & de verbouwing Sluit melding