Placeholder for VBVD2024 Huwelijksfeest Van Mulukom 078VBVD2024 Huwelijksfeest Van Mulukom 078

Rondlei­d­ing bij De Kun­st van het Geven

In deze informatieve en interactieve rondleiding bij De Kunst van het Geven maak je kennis met de kunststromingen CoBrA, Amsterdamse Limburgers en Nieuwe Figuratie. Geef je ogen de kost in deze tentoonstelling vol kleurrijke en expressieve kunstwerken van Karel Appel en andere internationale grootheden en leer over het werk en leven van invloedrijke vrouwelijke kunstenaars als Lotti van der Gaag en Pearl Perlmuter. Ga samen met onze rondleider op zoek naar dwarsverbanden tussen de kunstwerken die thematisch zijn gegroepeerd. Mis dit unieke inzicht in een belangrijke periode uit de kunstgeschiedenis niet en ontdek hoe een passie voor verzamelen uitgroeit tot een waardevolle collectie!

Prijs & reserveren

Reserveer je rondleiding

Deze rondleiding duurt ongeveer 60 minuten, kost €75,- (inclusief BTW en exclusief toegangsbewijzen) en is te reserveren via mail (rondleidingen@vanbommelvandam.nl). Klik hier voor een overzicht van de entreekosten.

De genoemde prijs is berekend per rondleider. We hanteren een maximum van 15 personen per rondleider. Is je groep groter dan 15 personen? Reserveer dan een extra rondleiding, zodat we de groep kunnen verdelen over twee of meer rondleiders.

Direct reserveren
Placeholder for VBVD2024 Van Mulukom Tentoonstelling 032VBVD2024 Van Mulukom Tentoonstelling 032

Waarom vooraf reserveren?

We vragen je om altijd om minimaal twee weken vooraf te reserveren, zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Kan ik een rondleiding annuleren?

Een rondleiding mag tot 5 werkdagen vooraf kosteloos geannuleerd worden. Buiten die termijn berekenen wij de kosten van de rondleider aan de klant.