Placeholder for Mvd O Museum VBVD 14Mvd O Museum VBVD 14

Extra work­shop Cocre­ëren: sjaal met eco­prints mak­en = VOL

30 maart 2024 - 14:30 - 17:00 (afgelopen)

Leg op unieke wijze de schoonheid van de natuur vast

Workshop ecoprinten op textiel

Tijdens de workshop ecoprinten op textiel ontdek je op zaterdag 30 maart 2024 de magische wereld van ecoprinten: een kunstzinnige techniek die de schoonheid van de natuur op unieke wijze vastlegt op stof. Onder begeleiding van Mariëlle van der Schrier (duurzaam modeatelier) leer je over het ecoprintproces, waarbij we gebruikmaken van natuurlijke materialen zoals bladeren, bloemen en schors om afdrukken te creëren op textiel. Dol op de natuur? Breng die dag ook zeker een bezoekje aan De Steriele Tuin op het vrij toegankelijke dakterras van het museum. Aan de ene kant van deze bloeiende installatie zijn gemanipuleerde steriele planten te zien, zoals wij mensen die graag zien. Aan de andere kant groeien de oorspronkelijke varianten, zoals de meeste insecten die het liefst aantreffen. Ga zelf op onderzoek uit naar de verschillen en stel je de vraag: wie voelt zich welkom in jouw tuin?

30 maart 2024 - 14:30 - 17:00
€30,-

Tickets bestellen

Vol = vol

Praktische info & aanmelden

Wanneer: 30 maart 2024 - 14:30 - 17:00 uur
Kosten: € 30,-
Leeftijd:
v.a 18 jaar
Docent: Mariëlle v.d. Schier
Locatie: museum van Bommel van Dam
Meenemen
: gehoorbescherming en bloemen, planten & bladeren. Sjaal fijne eco-katoen is inbegrepen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan uiterlijk woensdag 20 maart aan voor deze workshop. Let wel, vol = vol. Uiterlijk 2 dagen vóór de workshop ontvang je per e-mail een bericht of de workshop wel of niet doorgaat. Gaat de workshop door, dan ontvang je tevens een Tikkie. Dit is een link voor het doen van een online betaling van het inschrijfgeld. Na betaling is je inschrijving definitief.

Samenwerking met Co. de Cultuurontwikkelaar

Cocreëren in het museum

Opnieuw bundelen museum van Bommel van Dam en Co. de Cultuurontwikkelaar hun krachten voor sprankelende weekendworkshops! Onder de noemer ‘Cocreëren in het museum’ nodigen wij jou uit om kennis te maken met de collectie van het museum en tegelijkertijd op een vrijblijvende en laagdrempelige manier ervaring op te doen met een fascinerende nieuwe techniek, onder begeleiding van een deskundige vakdocent van Co.

Meer agenda & activiteiten