v

Rondlei­d­ing

19. Februar 2022 (afgelopen)

THINK GLOBAL, DIG LOCAL

In het kader van de overzichtstentoonstelling 'Earth Alchemy - 15 Years of Digging' organiseren we samen met design duo @ateliernl een Earth Week in de eerste week van december. Vol verwondering, creativiteit en bewustwording. Doe je mee?

Op donderdag 2 december om 16.00 uur trappen we de Earth Week af met een speciale rondleiding. In Think Global, Dig Local neemt @lonnyvanryswyck, één van de ontwerpers, je mee door de expositie. Hoe kun je waarde vinden in de bronnen die recht voor je liggen? Om een verschil te kunnen maken, hoef je heus niet alles om te gooien. Atelier NL nodigt je uit om ontwerpstrategieën te implementeren in je werk en dagelijks leven. Alles wat daarvoor nodig is, is een beetje creativiteit en de moed om dingen op jouw manier te doen.

Voor meer info en aanmelden zie de link in onze bio of www.vanbommelvandam.nl/agenda-en-activiteiten. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.Ik kon terugvinden dat we voor workshop Mapping Typology 15 euro vroegen.

Misschien rondleiding dan 5 euro?

Ze hebben natuurlijk ook museum prijs.

Tijden zijn:

19 febr.:

11.00

13.00

15.00

19. Februar 2022

Reserveren via mail (educatie@vanbommelvandam.nl) is verplicht (mogelijk tot 2 dagen voor aanvang van de rondleiding)

Meer rondleidingen