Placeholder for VBVD2021 Website 002VBVD2021 Website 002

Vol­wasse­nen en bedrijven

Als educatieve aanvulling op de expositie Atelier NL - Earth Alchemy – 15 Years of Digging bieden we een speciaal programma waarin je aan de slag gaat met het verzamelen, organiseren, beschrijven, archiveren en rangschikken van materialen. Het programma leert je om objectief te kijken naar je interesses, omgeving en patronen. Een ideale activiteit voor bedrijven die een waardevolle invulling willen geven aan een teambuilding-dag. Ook voor volwassen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing is dit programma een absolute aanrader.

Geschikt voor: teambuilding, zelfontplooiing
Duur: ± 3 uur, inclusief lezing
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 15
Prijs: €75,- per deelnemer

Goed om te weten

Dit programma kan in het Nederlands en in het Engels worden gevolgd. We verzoeken je om het vervoer van en naar ons museum zelf te organiseren. Meer informatie over routes en parkeren lees je op de pagina Openingstijden & Locatie. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief toegangsbewijs.

Placeholder for 1 To See a World in a Grain of Sand Atelier NL Blickfänger21 To See a World in a Grain of Sand Atelier NL Blickfänger2

Meer informatie

Meer weten over bovenstaand aanbod? Of wil je jouw educatieve bezoek aan museum van Bommel van Dam alvast plannen? Neem contact op met Sanne Aben via educatie@vanbommelvandam.nl.