Placeholder for VBVD2021 Liggend Campagnebeeld 04 LeegVBVD2021 Liggend Campagnebeeld 04 Leeg
Mijn VBVD

Van Bom­mel van Dam van…

Kunst is een kwestie van smaak, en smaak is heel persoonlijk. Daarom beleeft iedereen museum van Bommel van Dam op zijn, haar of hun eigen manier. Wat betekent ons museum voor jou?

Van Bommel van Dam van...

Bill en van Rie

Duik je hen achterna? Vanuit onze Duikbril, dat opvallende venster op het dak van het nieuwe museum, kun je genieten van een prachtig uitzicht op de binnenstad. En voor de ‘Insta minded’ bezoeker heeft de Duikbril nog een toffe verrassing in petto… Vinden we leuk!

Placeholder for VBVD2021 Liggend Campagnebeeld 04 LeegVBVD2021 Liggend Campagnebeeld 04 Leeg

Van Bommel van Dam van...

Joop en van Bets

De favoriete spot van Joop en Bets in het nieuwe museum? Op de benedenverdieping vind je de Stijlkamer, een ereplaats waar oprichters Maarten en Reina van Bommel – van Dam (yep, de dame en heer op deze knappe portretten!) als Pepper’s Ghost tot leven komen. In hun woonkamer vertellen ze je meer over hun passie voor kunst en het ontstaan van het museum.

Placeholder for VBVD2021 Liggend Campagnebeeld 02 LeegVBVD2021 Liggend Campagnebeeld 02 Leeg

Van Bommel van Dam van...

Jodinya en van Femke

Zie je die toffe print op de outfit van Jodinya? Dit is een schilderij van Wim Oepts, één van de werken uit onze collectie die inmiddels uit bijna 14.000 (!) kunstwerken bestaat. Duik in ons digitale depot en ontdek de collectie via je beeldscherm!

Placeholder for VBVD2021 Liggend Campagnebeeld 01 LeegVBVD2021 Liggend Campagnebeeld 01 Leeg