Placeholder for Tajiri1 LuidsprekerTajiri1 Luidspreker

Tajiri-rondlei­d­ing

Stap binnen in de wereld van Shinkichi Tajiri tijdens onze rondleiding door de tentoonstelling A long homecoming: een eeuw Shinkichi Tajiri. Laat onze rondleiders je in gedachten meenemen naar Kasteel Scheres, terwijl ze de deuren openen naar het leven van Tajiri en zijn familie in Baarlo. Ontdek aan de hand van kunstwerken, archiefbeelden en anekdotes hoe zij leefden in deze tijd en ga samen in gesprek over de vier centrale thema’s van de tentoonstelling. Verwacht een boeiend gesprek dat de diepte ingaat, waarbij we samen de betekenis en invloed van Tajiri’s werk verkennen.

Prijs & reserveren

Reserveer je rondleiding

De Tajiri-rondleiding duurt ongeveer 60 minuten, kost €75,- (inclusief BTW en exclusief toegangsbewijzen) en is te reserveren via mail. Klik hier voor een overzicht van de entreekosten.

De genoemde prijs is berekend per rondleider. We hanteren een maximum van 15 personen per rondleider. Is je groep groter dan 15 personen? Reserveer dan een extra rondleiding, zodat we de groep kunnen verdelen over twee of meer rondleiders.

Direct reserveren
Placeholder for Tajiri9 LuidsprekerTajiri9 Luidspreker

Waarom vooraf reserveren?

We vragen je om altijd om minimaal twee weken vooraf te reserveren, zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Kan ik een rondleiding annuleren?

Een rondleiding mag tot 5 werkdagen vooraf kosteloos geannuleerd worden. Buiten die termijn berekenen wij de kosten van de rondleider aan de klant.