Placeholder for Mvd O VBVD 03092021 071Mvd O VBVD 03092021 071

Rondlei­d­ing op maat

Mag onze rondleider jullie flink uitdagen of worden jullie liever aan de hand genomen? Zijn jullie benieuwd naar de geschiedenis van ons museum, zouden jullie weleens een kijkje in het depot willen nemen of zoeken jullie naar verdieping bij een tentoonstelling? De vorm en inhoud van een rondleiding op maat worden in overleg met de aanvrager bepaald.

Prijs & reserveren

Reserveer je rondleiding op maat

De rondleiding op maat duurt ongeveer 60 minuten, kost €100,- (inclusief BTW en exclusief toegangsbewijzen) en is te reserveren via mail. De rondleiding is met een maakopdracht uit te breiden naar 90 minuten. De kosten bedragen dan €160,- (inclusief BTW en exclusief toegangsbewijzen). Klik hier voor een overzicht van de entreekosten.

De genoemde prijzen zijn berekend per rondleider. We hanteren een maximum van 15 personen per rondleider. Is je groep groter dan 15 personen? Reserveer dan een extra rondleiding, zodat we de groep kunnen verdelen over twee of meer rondleiders.

Direct reserveren
Placeholder for VBVD2022 Algemene Fotografie 038VBVD2022 Algemene Fotografie 038

Waarom vooraf reserveren?

We vragen je om minimaal twee weken vooraf te reserveren, zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Kan ik een rondleiding annuleren?

Een rondleiding mag tot 5 werkdagen vooraf kosteloos geannuleerd worden. Buiten die termijn berekenen wij de kosten van de rondleider aan de klant.