Vrienden van het Museum van Bommel van Dam

In 2017 bestaat de Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam vijfentwintig jaar. De laatste jaren heeft het bestuur van de Stichting Vrienden ongelofelijk veel activiteiten ontplooid: dagexcursies in binnen- en buitenland, lezingen, gesprekken met kunstenaars op zaal in het kader van wisseltentoonstellingen en unieke kijkjes achter de schermen, waarbij de museumpraktijk in volle breedte centraal stond. Mede ten gevolge van dit actieve beleid is het aantal vrienden de afgelopen jaren fors gestegen.

Stichting Vrienden werkt samen met de Stichting van Bommel van Dam continu aan het draagvlak van Museum van Bommel van Dam. Draagt u Museum van Bommel van Dam ook een warm hart toe? Word dan ook vriend van Museum van Bommel van Dam. Wie zich aansluit bij de Stichting Vrienden heeft de volgende voorrechten:

  • Gratis toegang tot Museum van Bommel van Dam
  • Uitnodigingen voor exposities en activiteiten in het museum
  • Nieuwsbrief van de Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam
  • Exclusieve workshops, rondleidingen, lezingen en colleges in het museum
  • Excursies en meerdaagse reizen naar musea in binnen– en buitenland.

Wilt u lid worden van de Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam? Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Museum van Bommel van Dam: 077-3513457. U kunt ook een email met uw adresgegevens sturen naar: info@vanbommelvandam.nl met de tekst ‘aanmelding Vriend van het Museum van Bommel van Dam’.

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

NOG EVEN WACHTEN... TOT WE DEZE ZOMER OPEN GAAN! KLIK HIER Sluit melding