Openingstijden

Met ingang van 6 november 2017 is onze locatie aan de Deken van Oppensingel gesloten voor publiek. Museum van Bommel van Dam bereidt zich voor op verzelfstandiging en verhuizing. De komende periode presenteren wij ons met tentoonstellingen en activiteiten op diverse locaties in Venlo. Hou deze website in de gaten voor het actuele programma. 


Adresgegevens

Deken van Oppensingel 6
5911 AD   Venlo
+31(0)77-3513457
info@vanbommelvandam.nl 


Rondleidingen 

Een rondleiding is de ideale manier om informatie te verkrijgen over wat er allemaal in het museum te zien is. Een rondleiding duurt circa 60 minuten en kost € 45,00 plus de geldende entreeprijs per persoon.

Boekingen en informatie: E: info@vanbommelvandam.nl T: 077 – 3513457 Vermeld bij uw aanvraag a.u.b.:

  • uw naam & telefoonnummer
  • voorkeurdatum bezoek
  • aantal deelnemers en het gewenste programma

Iedere laatste zaterdag van de maand verzorgen wij een gratis rondleiding. Deze begint om 15:00u en duurt ongeveer een uur. 


Vrijwilligers

Museum van Bommel van Dam kan niet zonder vrijwilligers. Enthousiaste medewerkers helpen onder meer mee bij de beschrijving van de collectie, verzorgen rondleidingen aan bezoekers of steken de handen uit de mouwen bij de ombouw van de tentoonstellingen. 

Bent u geïnteresseerd in hedendaagse kunst en/of lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan onze activiteiten, neem dan contact met ons op via 077-3513457 of info@vanbommelvandam.nl. 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, tentoonstellingen en activiteiten van Museum van Bommel van Dam meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief. 


Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×