Openingstijden

Met ingang van 6 november 2017 is onze locatie aan de Deken van Oppensingel gesloten voor publiek. Museum van Bommel van Dam bereidt zich voor op verzelfstandiging en verhuizing. De komende periode presenteren wij ons met tentoonstellingen en activiteiten op diverse locaties in Venlo. Hou deze website in de gaten voor het actuele programma. 


Adresgegevens

Deken van Oppensingel 6
5911 AD   Venlo
+31(0)77-3513457
info@vanbommelvandam.nl 


Vrijwilligers

Museum van Bommel van Dam kan niet zonder vrijwilligers. Enthousiaste medewerkers helpen onder meer mee bij de beschrijving van de collectie, verzorgen rondleidingen aan bezoekers of steken de handen uit de mouwen bij de ombouw van de tentoonstellingen. 

Bent u geïnteresseerd in hedendaagse kunst en/of lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan onze activiteiten, neem dan contact met ons op via 077-3513457 of info@vanbommelvandam.nl. 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, tentoonstellingen en activiteiten van Museum van Bommel van Dam meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief. 


Bruiklenen

Museum van Bommel van Dam leent met grote regelmaat werken uit aan musea voor tijdelijke tentoonstellingen. Zeker nu het eigen museumgebouw gesloten is, is dit een mooie manier om onze collectie tòch te tonen.

Een bruikleen vereist de nodige administratie. Kondig een bruikleenaanvraag daarom minimaal twee maanden voor aanvang van de tentoonstelling aan. De aanvraag dient per brief aan de directeur van Museum van Bommel van Dam te worden gestuurd.

Een bruikleenaanvraag bevat de volgende informatie:

  • Contactgegevens van de aanvrager
  • Titel, data en korte omschrijving van de tentoonstelling
  • Titels en zo mogelijk objectnummers van de aangevraagde objecten
  • Een facility report van het museum


Schenkingen

Museum van Bommel van Dam beheert een collectie van bijna 15.000 objecten. Indien u een object in uw bezit heeft, waarvan u denkt dat het een aanvulling kan zijn op de collectie van het museum, kunt u een mail sturen naar collectie@vanbommelvandam.nl.

Deze mail bevat de volgende gegevens:

  • Titel
  • Vervaardiger
  • Datering
  • Afbeelding van het object

Een voor dit doel samengestelde commissie verzamelt de aanbiedingen, en komt tweemaal per jaar bijeen om deze te evalueren en af te zetten tegen de bestaande collectie en het verzamelbeleid.

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

Locatie Deken van Oppensingel gesloten
Van Bommel Van Dam presenteert zich buiten het vertrouwde pand, op verschillende plekken in Venlo.
Meer info Sluit melding