Rik van Iersel in samenwerking met Museum van Bommel van Dam op Zomerparkfeest

29 juni 2018

De afgelopen 2 jaar creëerde beeldend kunstenaar Rik van Iersel een Stop - Motion animatie film The Conductor Tales City Walk, welke later dit jaar als live performance in première gaat. Voor het Zomerparkfeest wordt een speciale installatie gecreëerd in het depot van het voormalig Museum van Bommel van Dam museum.

Verschillende stills, stilstaande shots, uit deze film worden gecombineerd met andere filmfragmenten zodat er als het ware een collage ontstaat waar live muziek en tekst samenkomen. Oftwel, zogeheten Moving Graphics.

Projecties, animaties: Rik van Iersel en Joost II Sickenga Live VJ en aanvullingen projecties: Jérôme Siegelaer en Rik van Iersel

Tijdstippen: 11 augustus, 14.00 - 14.30 uur en 19.00 - 19.30 uur &  12 augustus, 14.00 - 14.30 uur en 19.00 - 19.30 uur

Locatie: Voormalig depot (achterkant) oude locatie Museum van Bommel van Dam (Deken van Oppensingel 6). Deze locatie is bereikbaar via het festivalterrein.

Toegang: gratis

Museum van Bommel van Dam Temporary

Museum van Bommel van Dam bereidt zich momenteel voor op verzelfstandiging en verhuizing. Het gebouw aan de Deken van Oppensingel is officieel gesloten, maar het museum blijft onder de titel ‘VBVD Temporary’ zichtbaar met presentaties, projecten en programma in stad en regio.

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

LIVESTREAM: DE ONTHULLING VAN HET KUNSTVENSTER KLIK HIER Sluit melding