Ria Joosten Catering & Evenementen verzorgt horeca in nieuwe museum

24 maart 2021De pui van het toekomstige museumcafé van museum van Bommel van Dam is vorige week geplaatst. Precies op het moment dat het museum overeenstemming bereikte met de toekomstige horeca-exploitant. Ria Joosten Catering & Evenementen gaat de horecaexploitatie van museum van Bommel van Dam verzorgen; zowel de dagelijkse horeca vanuit het restaurant als de evenementencatering.

Museumcafé

Op de begane grond van het nieuwe museum van Bommel van Dam komt een café/restaurant, waar iedereen vanaf de zomer van 2021 terecht kan voor een hapje en een drankje. Iedereen, want het grootste deel van de begane grond wordt publieke ruimte, die zonder entreekaartje toegankelijk is. Museum van Bommel van Dam zoekt zoveel mogelijk de verbinding met lokale partners en heeft voor de exploitatie van de horeca in het nieuwe museum gesprekken gevoerd met verschillende lokale en regionale partijen. Hier is uiteindelijk de samenwerking met Ria Joosten Catering & Evenementen uit Neer uit voortgekomen. Naast de exploitatie van het museumcafé verzorgt Ria Joosten Catering & Evenementen ook de invulling van de evenementen die plaatsvinden in het museum.

Concept

In het horecaconcept dat Ria Joosten Catering & Evenementen in het museum gaat toepassen staat beleving, duurzaamheid en het werken met lokale producten centraal. In het nieuwe concept wordt een link gelegd met Greenport Venlo en de technologieën die daar worden ontwikkeld krijgen een platform binnen de horecaexploitatie. Duurzaamheid staat centraal en er worden veel gerechten met volop groenten geserveerd. Ook wordt er rekening gehouden met een duurzaam inkoopbeleid. Op de kaart komen vooral kleurrijke producten en gerechten met veel pure voedingstoffen en een rijke, volle smaakbeleving. Kortom; een voor iedereen toegankelijk concept dat aansluit bij de maatschappelijke visie van Ria Joosten én het museum.Meer nieuws
Nieuwe naam voor het venster

de DUIKBRIL

Nieuw logo museum van Bommel van Dam

Het nieuwe logo, ontworpen door Studio Luidspreker

Bekijk nieuwsoverzicht
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

NOG EVEN WACHTEN... TOT WE DEZE ZOMER OPEN GAAN! KLIK HIER Sluit melding