Portfoliomiddag AMUSE! verplaatst naar 19 september

4 juli 2019

In het kader van Amuse organiseren Museum van Bommel van Dam en Galerie Wilms op 19 september een portfoliomiddag. Tijdens deze middag kunnen kunstenaars (ingeschreven bij de KvK) hun werk laten zien aan de aanwezige experts. Tijdens de middag zal er ook een gratis lezing plaatsvinden.

In het eerste weekend van september vindt AMUSE voor de derde keer plaats in Galerie Wilms, te Venlo. Het doel van het evenement is om de professionele kunstenaar de kans te geven om zich aan een groot publiek te tonen en anderzijds het publiek kennis te laten maken met de diversiteit van kunst. Tijdens de tentoonstelling bieden 60 kunstenaars, merendeel afkomstig uit Limburg werk aan voor de sympathieke prijs van € 300,- De geselecteerde werken zijn werken die representatief zijn voor hun oeuvre maar wel van klein formaat, het is immers een Amuse!

Wat: Portfoliomiddag
Wanneer: Donderdag 29 augustus
Tijdstip: 13:00 uur tot 17:00 uur

Locatie: volgt

Aanmelden kan via info@vanbommelvandam.nl. Na aanmelding wordt er een bevestiging gestuurd met een tijdstip en locatie. Aanmelden kan nog. Let op, er is maar een beperkt aantal plekken, dus VOL=VOL. Bij de aanmelding een aantal afbeeldingen plus uitleg over het soort werk meesturen. Graag ook een vraag of probleemstelling meesturen, zodat er een actief gesprek kan worden gevoerd tijdens de middag. De gesprekken zullen tussen de 15 tot 20 minuten duren.

We zien jullie graag terug op 19 september! Deel dit bericht vooral met jouw medekunstenaars en medekunstenaressen!

Meer nieuws
Kunstproject verbindt tuin en ziekenhuis

Kunstproject in VieCuri

Varkenstractor van start in Venlo

Op zoek naar nieuwe scenario's voor onze voedselproductie

Bekijk nieuwsoverzicht
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

NIEUWE LOCATIE MUSEUM VAN BOMMEL VAN DAM: KEULSEPOORT 1, 5911 BX VENLO Sluit melding