Nieuw logo museum van Bommel van Dam

27 januari 2021Bij een nieuw museum hoort een nieuw logo. De afgelopen weken is dat hier en daar al verschenen: op social media, het beeldscherm bij het infopunt op de Klaasstraat en uiteraard hier op onze website. Het logo en de nieuwe huisstijl van het museum zijn ontworpen door Studio Luidspreker:

“Een nieuwe locatie, een nieuwe huisstijl en dus ook een spiksplinternieuw logo. Maar niet alles wat nieuw is is beter. Het postkantoor, straks het museum schreeuwt geschiedenis. Sterker nog, geschiedenis van ons vak; communicatie.

Al schetsend tekende zich al snel de initialen ‘VBVD’ af vermengd met de herkenbare kartelrandjes van een postzegel. Een sterke connectie met het verleden versmolten met een moderne vormtaal voor nu én de toekomst. Alle nieuwe merkuitingen zijn ontworpen door Luidspreker, een creatieve communicatiestudio gewoon hier, in Venlo. Samen zijn we erin geslaagd een uitgesproken stijl neer te zetten dat bijna een statement is en onmisbaar is voor een plek voor moderne kunst én het experiment.

Het logo is lenig. Veelzijdig toe te passen in alle uitingen die je kunt verzinnen. Digitaal én fysiek. Door de stevige bouw blijft het herkenbaar op bijvoorbeeld een profielfoto maar ook op de gevel.

De custom made typografie gebruikt is uitgebreid met een eigen palet aan kleuren en versterkende huisstijl elementen. Die je de komende periode overal zult terugzien. Helemaal van nu, helemaal van straks!”

https://luidspreker.com

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

NOG EVEN WACHTEN... TOT WE DEZE ZOMER OPEN GAAN! KLIK HIER Sluit melding