Kinderworkshop Crea met CoBrA

17 december 2019

In deze beeldende workshop maken kinderen kennis met de zogenaamde gemengde techniek. Een techniek die veel toegepast is bij de werken in de tentoonstelling ‘Tekens van vrijheid – van oorlogsdocumentaire tot Armando’.

Elk kind ontwerpt zijn/haar eigen kunstwerk waarin hij of zij een eigen, persoonlijk Teken Van Vrijheid laat zien. We werken net als Rooskens, Oepts, Corneille en Lucebert met niet voor de hand liggende composities, fraaie tekeningen en veel kleur. Met een variatie aan materialen.

Maar deze workshop biedt meer. In een veilige en laagdrempelige sfeer ontdekken de kinderen hoe ze zich creatief en expressief kunnen uiten. Teken,- en collagetechnieken doen een beroep op het onderzoekend, creërend en reflecterend vermogen!

De workshop wordt gegeven door Rob Benders van Regentag. Regentag is een onafhankelijk platform van eigenzinnige docenten en kunstenaars. Creatievenaren uit verschillende disciplines met originele en spraakmakende ideeën over kunst- en cultuurbeleving. Zij brengen op een verrassende manier hun kennis en ideeën over op anderen! Door workshops, advies, acties en begeleiding. Missie: talentontwikkeling door kunst- en cultuureducatie.

Voor wie: kinderen van 8 tot en met 12 jaar (adviesleeftijd) Wanneer: 21 december 2019 en 2 januari 2020 Tijd: van 11:00 tot 12:30 en van 15:00 tot 16:30 Waar: Limburgs Museum Groep: Max. 15 kinderen per workshop* Kosten: €4,50 per kind (inclusief materiaal, limonade én museumentree)

Tickets zijn via de webshop verkrijgbaar.

*De workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen per groep.

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

NEW LOCATION MUSEUM VAN BOMMEL VAN DAM: KEULSEPOORT 1, 5911 BX VENLO Sluit melding