Bezoekersinformatie

OPENINGSTIJDEN

Infopunt: Klaasstraat 38 - 5911 JR Venlo

Openingstijden: vrijdag & zaterdag : 12.00 - 16.00 uur

Let op: vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is het infopunt voorlopig alleen te bezoeken op basis van reservering met maximaal 2 personen tegelijkertijd en bij voorkeur tot 3 dagen van tevoren.

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@vanbommelvandam.nl.

De maatregelen die wij hebben genomen om het bezoek zo veilig én prettig mogelijk te laten verlopen vind je hier.

Op deze locatie wordt onder andere informatie verstrekt over de buitenprogrammering en tentoonstellingen als ook de voortgang van de verbouwing van de nieuwe locatie. Het museum, als collectiehuis, is tijdelijk gesloten! De toekomstige locatie, Keulsepoort 1 in Venlo, wordt de komende periode verbouwd en naar verwachting openen we voorjaar 2021 onze deuren voor het publiek in dit gerenoveerde monumentale Postkantoor. Tussentijds wordt een deel van onze collectie zichtbaar bij tentoonstellingen en (stads)programmeringen 'buiten de deur'. Informatie hierover krijgt u op de Klaasstraat.


ENTREE infopunt Klaasstraat GRATIS


BEREIKBAARHEID

Openbaar vervoer

Komend met trein of bus stapt u uit bij NS Station Venlo. U loopt in 3 minuten naar Museum van Bommel van Dam als u richting Centrum (aan voorzijde van het Limburgs Museum voorbij) loopt. Aan de rechterkant is het eerstvolgende gebouw het Postkantoor van Venlo, de toekomstige locatie van het Museum van Bommel van Dam. U loopt nog verder rechtdoor, 2e straat links - Klaasstraat - halverwege aan de linkerzijde bevindt zich ons infopunt.

Auto + Parkeren

Komt u met de auto? Bij alle grote invalswegen van Venlo staan borden richting Centrum en Station Venlo. U kunt het dichtst bij (betaald) parkeren op de Deken van Oppensingel, of volg een van de borden die naar parkeerplaatsen wijzen. U loopt in 5-10 minuten naar Museum van Bommel van Dam. Hou er rekening mee dat u in Venlo ook op zondag betaald parkeert.


ADRESGEGEVENS

Klaasstraat 38 - 5911 JR - Venlo (infopunt/shop)

5911 BX Venlo
077-3513457
info@vanbommelvandam.nl






Meer bezoekersinformatie

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×

LIVESTREAM: DE ONTHULLING VAN HET KUNSTVENSTER KLIK HIER Sluit melding