Placeholder for Marjan Teeuwen 2Marjan Teeuwen 2

Work­shop Cocre­ëren: won­der­lijke kijk­doos = VOL

24 februari 2024 - 11:00 - 13:30 (afgelopen)

Ontdek een nieuwe manier om naar de wereld te kijken

Duik in de wereld van de fotografie

Stap in een wereld waar slooppanden transformeren tot adembenemende kunstinstallaties. Op zaterdag 24 februari 2024 krijg je de unieke kans om de methodologie achter de kunstprojecten van Marjan Teeuwen te verkennen. Ontdek hoe deze kunstenaar ruimtes herdefinieert en ze vastlegt in monumentale fotoreeksen, een stille getuige van wat ooit was. In de workshop leer je hoe je de ruimtes om je heen kunt zien als een canvas voor artistieke expressie. Onder begeleiding van een deskundige duik je in de wereld van de fotografie, waarbij je leert over de belangrijke aspecten van compositie, licht en perspectief. Het is een diepgaande ervaring waarbij je niet alleen je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau tilt, maar ook een nieuwe manier ontdekt om naar de wereld te kijken.

24 februari 2024 - 11:00 - 13:30
€30,-

Tickets bestellen

Uit de collectie

Marjan Teeuwen

Vol = vol

Praktische info & aanmelden

Wanneer: 24 februari 2024 - 11:00 - 13:30 uur
Kosten: € 30,-
Leeftijd:
v.a 16 jaar
Docent: Astrid Roox
Locatie: museum van Bommel van Dam
Meenemen: smartphone of digitale camera

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan uiterlijk woensdag 21 februari aan voor deze workshop. Let wel, vol = vol. Uiterlijk 2 dagen vóór de workshop ontvang je per e-mail een bericht of de workshop wel of niet doorgaat. Gaat de workshop door, dan ontvang je tevens een Tikkie. Dit is een link voor het doen van een online betaling van het inschrijfgeld. Na betaling is je inschrijving definitief.

Samenwerking met Co. de Cultuurontwikkelaar

Cocreëren in het museum

Opnieuw bundelen museum van Bommel van Dam en Co. de Cultuurontwikkelaar hun krachten voor sprankelende weekendworkshops! Onder de noemer ‘Cocreëren in het museum’ nodigen wij jou uit om kennis te maken met de collectie van het museum en tegelijkertijd op een vrijblijvende en laagdrempelige manier ervaring op te doen met een fascinerende nieuwe techniek, onder begeleiding van een deskundige vakdocent van Co.

Meer agenda & activiteiten