Placeholder for VBVD2022 Rethink React Tentoonstelling 016VBVD2022 Rethink React Tentoonstelling 016

Slow­date met een kunstwerk

12 augustus 2022 - 18:00 - 20:30

Onderdeel van 'De Droomkeuken'

Exclusief diner voor één persoon in de expositie 'Re-think Re-act'

Als onderdeel van De Droomkeuken van Sjaak Langenberg & Rosé de Beer kun je op een heuse slowdate met kunstwerken uit de vaste collectie van museum van Bommel van Dam! In Venlo woont volgens het CBS 18,68% van de inwoners alleen. Alleen eten en alleen voor jezelf koken, vergt zelfdiscipline. In je eentje in een restaurant uit eten gaan, kan ongemakkelijk voelen. In de expositie Re-think Re-act maken we van ‘solo dining’ een begerenswaardig uitje. Het diner bestaat uit een driegangenmenu waarin je bij iedere gang andere kunst ontmoet. Het gaat hier om een individuele beleving. De ober gidst je langs de werken en door de tentoonstelling en serveert zo een extra portie positieve gezondheid! Exclusief drankarrangement en inclusief entree museumzaal Re-think Re-act.

Reserveren kan t/m 5 augustus
Het menu wordt verzorgd door De Posterij. Dieetwensen of allergieën kun je tot uiterlijk één week vooraf doorgeven.
Het diner kan alleen doorgaan bij een volledig volgeboekt pop-up museumrestaurant (3 personen).

12 augustus 2022 - 18:00 - 20:30
€99,-

Tickets bestellen

Re-think Re-act SUMMERSCHOOL

Deze activiteit behoort tot de Re-think Re-act SUMMERSCHOOL, een onderdeel van de tentoonstelling Re-think Re-act. Tijdens SUMMERSCHOOL leer je meer over de thema’s die de zes deelnemende kunstenaars en designers tijdens hun onderzoeksperiode tegenkwamen. Zo zijn er mini-theatervoorstellingen, speciale diners in de expositiezaal die je alledaagse eetgewoontes even op zijn kop zetten, symposia met de deelnemende makers en workshops voor jong én oud. We dagen je uit om stil te staan bij jouw eigen gevoel en gedrag en daar samen met anderen – of juist alleen – op te reflecteren. Bewustwording is de sleutel tot verandering en samen open je meer dan alleen.

Klik hier voor het volledige programma. Wacht niet te lang met aanmelden, want per activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Bestel je SUMMERSCHOOL tickets
Placeholder for VBVD2022 Rethink React Tentoonstelling 017VBVD2022 Rethink React Tentoonstelling 017

Meer agenda & activiteiten