Placeholder for BVD2279 Re think Re act Campagnebeelden11BVD2279 Re think Re act Campagnebeelden11

Mini-voorstelling en work­shop op ADEM komen

11 augustus 2022

Middels theater, workshop en kunst

Tijd om op adem te komen

Op donderdag 11 augustus geven Verie Thijssen (leading lady) en Ruud Jacobs (pianist) een live sneak preview van theatervoorstelling ADEM. Een voorstelling speciaal gemaakt voor zorgmedewerkers en mantelzorgers. ADEM is een aaneenschakeling van zang, dans, livemuziek, beelden en films. Het laat je lachen, ontroert en zet je aan het denken. Na de theatervoorstelling neemt neuro-psycholoog Teun van den Elzen je mee op een reis naar binnen. Met een leeggemaakt hoofd en opengesteld hart krijg je vervolgens een rondleiding door de tentoonstelling Re-think Re-act.

We maken samen tijd om op adem te komen. Het helpt je met een betere focus, een sterker geheugen en een positiever gevoel. We combineren theorie, livemuziek en praktische tips. Inclusief koffie/thee met seizoensvlaai.

Aanvang: 15:00 uur | Start: 15:30 uur | Einde: circa 17:30 uur

11 augustus 2022
€17,50

Tickets bestellen

Re-think Re-act SUMMERSCHOOL

Deze activiteit behoort tot de Re-think Re-act SUMMERSCHOOL, een onderdeel van de tentoonstelling Re-think Re-act. Tijdens SUMMERSCHOOL leer je meer over de thema’s die de zes deelnemende kunstenaars en designers tijdens hun onderzoeksperiode tegenkwamen. Zo zijn er mini-theatervoorstellingen, speciale diners in de expositiezaal die je alledaagse eetgewoontes even op zijn kop zetten, symposia met de deelnemende makers en workshops voor jong én oud. We dagen je uit om stil te staan bij jouw eigen gevoel en gedrag en daar samen met anderen – of juist alleen – op te reflecteren. Bewustwording is de sleutel tot verandering en samen open je meer dan alleen.

Klik hier voor het volledige programma. Wacht niet te lang met aanmelden, want per activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Bestel je SUMMERSCHOOL tickets
Placeholder for VBVD2022 Rethink React Tentoonstelling 001VBVD2022 Rethink React Tentoonstelling 001

Meer agenda & activiteiten