Placeholder for BVD2279 Re think Re act Campagnebeelden5BVD2279 Re think Re act Campagnebeelden5

Min­isym­po­sium: posi­tieve gezond­heid dicht bij huis

18 augustus 2022 - 19:00 - 22:00

Met Tjeerd Veenhoven & Irene Fortuyn

Positieve gezondheid in je eigen regio verbeteren

Wat heb je dicht bij huis en kun je dichtbij inzetten om positieve gezondheid in je eigen regio te verbeteren? Welke producten zijn er dicht bij huis of produceerbaar? En hoe kun je die omzetten naar een korte voedselketen of lokale, gezonde en vernieuwende productontwikkeling? Verbreed je horizon op donderdag 18 augustus tijdens een rondleiding door de tentoonstelling Re-think Re-act en een vraaggesprek met de kunstenaars en designers Tjeerd Veenhoven en Irene Fortuyn en een gastspreker. Inclusief koffie/thee met seizoensvlaai.

18 augustus 2022 - 19:00 - 22:00
€10,-

Tickets bestellen

Re-think Re-act SUMMERSCHOOL

Deze activiteit behoort tot de Re-think Re-act SUMMERSCHOOL, een onderdeel van de tentoonstelling Re-think Re-act. Tijdens SUMMERSCHOOL leer je meer over de thema’s die de zes deelnemende kunstenaars en designers tijdens hun onderzoeksperiode tegenkwamen. Zo zijn er mini-theatervoorstellingen, speciale diners in de expositiezaal die je alledaagse eetgewoontes even op zijn kop zetten, symposia met de deelnemende makers en workshops voor jong én oud. We dagen je uit om stil te staan bij jouw eigen gevoel en gedrag en daar samen met anderen – of juist alleen – op te reflecteren. Bewustwording is de sleutel tot verandering en samen open je meer dan alleen.

Klik hier voor het volledige programma. Wacht niet te lang met aanmelden, want per activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Bestel je SUMMERSCHOOL tickets
Placeholder for VBVD2022 Rethink React Tentoonstelling 009VBVD2022 Rethink React Tentoonstelling 009

Meer agenda & activiteiten