Placeholder for 11

Kun­st op je bord — kids only!

10 augustus 2022 - 14:00 - 16:30

Een creatieve workshop voor kinderen

Moeilijke eters? Geen probleem!

Een creatieve workshop voor kinderen (5 t/m 10 jaar) door collagekunstenaar Rob Benders in de tentoonstelling Re-think Re-act! Op het menu: een aantal kunstwerken uit de collectie. Aan de hand van diverse collagetechnieken maken de kinderen een remix, geheel naar eigen smaak. Kers op de taart? Een zelfgemaakt kunstwerk mee naar huis!

Voor het maken van een collage bekijken de kinderen (alleen of in een groepje) eerst een grote afbeelding van een kunstwerk. Met de camera van een fototoestel of een mal definiëren ze ieder hun detail uit het werk. Dit detail zal vervolgens groot worden nagemaakt. Stap voor stap met verschillende toffe materialen.

Programma:
14:00 Inloop
14:30 Start workshop
16:30 Einde

10 augustus 2022 - 14:00 - 16:30
Gratis

Aanmelden via balie@vanbommelvandam.nl

Re-think Re-act SUMMERSCHOOL

Deze activiteit behoort tot de Re-think Re-act SUMMERSCHOOL, een onderdeel van de tentoonstelling Re-think Re-act. Tijdens SUMMERSCHOOL leer je meer over de thema’s die de zes deelnemende kunstenaars en designers tijdens hun onderzoeksperiode tegenkwamen. Zo zijn er mini-theatervoorstellingen, speciale diners in de expositiezaal die je alledaagse eetgewoontes even op zijn kop zetten, symposia met de deelnemende makers en workshops voor jong én oud. We dagen je uit om stil te staan bij jouw eigen gevoel en gedrag en daar samen met anderen – of juist alleen – op te reflecteren. Bewustwording is de sleutel tot verandering en samen open je meer dan alleen.

Klik hier voor het volledige programma. Wacht niet te lang met aanmelden, want per activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Aanmelden
Placeholder for 11

Meer agenda & activiteiten