Placeholder for House Rosa Vrij 3 Foto door Cem AltınözHouse Rosa Vrij 3 Foto door Cem Altınöz

Een inter­ac­tieve boekp­re­sen­tatie van Rosa Vrij

7 oktober 2023 (afgelopen)

Een onderzoek naar ruimte geven en innemen

House

Toen Rosa Vrij in 2018 ging samenwonen met haar partner Ben Weir, nodigde ze hem uit voor een uitwisseling in woord en beeld. In WhatsApp-gesprekken, tekeningen en brieven reflecteerden ze op hun relatie tot hun nieuwe huis en tot elkaar. House is het eindstation van Rosa’s artistieke en persoonlijke onderzoek naar ruimte geven en innemen, gebundeld in een publicatie. Tijdens de performatieve boekpresentaties op zaterdag 7 oktober (11:00 - 12:30 uur en 14:00 - 15:30 uur) leest en ervaart het publiek dit boek in kleine groepjes. Let op: het boek is geschreven in het Engels.

7 oktober 2023
€15,- (inclusief museumentree, ervoor en erna)

Een plekje reserveren kan door een mailtje te sturen naar balie@vanbommelvandam.nl met je voor- en achternaam, telefoonnummer en het gewenste tijdstip (11:00 - 12:30 uur of 14:00 - 15:30 uur). Je betaalt op de dag zelf aan de kassa; zorg dat je er minimaal 10 minuten voor aanvang bent.

Performancemaker & beeldend kunstenaar

Rosa Vrij

Rosa Vrij (1994) is performancemaker en beeldend kunstenaar. Ze werkt dit jaar aan drie projecten, waaronder House. Momenteel reist ze de provincie Limburg door voor HUIS III, een oefening in mindfulness waarbij je erachter komt wat jouw huis een thuis maakt.

Wij programmeren deze boekpresentatie in de Kinderboekenweek, omdat het een verdieping kan bieden voor ouders op het thema ‘Bij mij thuis.’ Daarnaast vinden we het altijd fijn om jonge, talentvolle makers een podium te kunnen bieden.

Een plekje reserveren
Placeholder for Rosa Vrij houseRosa Vrij house

Meer agenda & activiteiten