Placeholder for Carnaval postCarnaval post

Work­shop Cocre­ëren: maak je eigen carnavalscape

27 januari 2024 - 11:00 - 13:00

Een feest van kleuren, stoffen en versieringen

Carnaval komt tot leven

Carnaval komt tot leven in deze bruisende workshop voor kinderen op zaterdag 27 januari! Laat je kids hun creativiteit ontplooien, terwijl ze hun eigen carnavalscape ontwerpen en maken. Een feest van kleuren, stoffen en versieringen wacht op hen, begeleid door een ervaren modedocent.

27 januari 2024 - 11:00 - 13:00
€20,-

Tickets bestellen

Onder begeleiding van een ervaren modedocent

Stap in een wereld van fantasie en creativiteit

Tijdens deze workshop stappen kinderen in een wereld van fantasie en creativiteit. Onder begeleiding van een ervaren modedocent leren ze hoe ze verschillende materialen kunnen gebruiken om hun eigen unieke carnavalscape te creëren. Ze leren over kleurcombinaties, het toevoegen van sprankelende versieringen en het vormgeven van hun cape tot een kunstwerk dat ze met trots kunnen dragen. Het is niet alleen een kans om iets moois te maken, maar ook om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen zoals hand-oogcoördinatie, geduld en samenwerking. Aan het einde van de workshop hebben ze niet alleen een prachtige cape om mee naar huis te nemen, maar ook een verrijkte verbeeldingskracht en een gevoel van voldoening over wat ze zelf hebben gecreëerd.

Marianne van der Heijden

Carnaval

Vol = vol

Praktische info & aanmelden

Wanneer: 27 januari - 11:00 - 13:00 uur
Kosten: € 20,-
Leeftijd:
v.a 4 jaar
Docent: Lieke Roeven
Locatie: museum van Bommel van Dam

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan uiterlijk woensdag 24 januari aan voor deze workshop. Let wel, vol = vol. Uiterlijk 2 dagen vóór de workshop ontvang je per e-mail een bericht of de workshop wel of niet doorgaat. Gaat de workshop door, dan ontvang je tevens een Tikkie. Dit is een link voor het doen van een online betaling van het inschrijfgeld. Na betaling is je inschrijving definitief.

Samenwerking met Co. de Cultuurontwikkelaar

Cocreëren in het museum

Opnieuw bundelen museum van Bommel van Dam en Co. de Cultuurontwikkelaar hun krachten voor sprankelende weekendworkshops! Onder de noemer ‘Cocreëren in het museum’ nodigen wij jou uit om kennis te maken met de collectie van het museum en tegelijkertijd op een vrijblijvende en laagdrempelige manier ervaring op te doen met een fascinerende nieuwe techniek, onder begeleiding van een deskundige vakdocent van Co.

Meer agenda & activiteiten