Placeholder for Unf41rUnf41r

B4.i.Go

1 december 2022 - 20:00 - 22:00

Door drie talentvolle makers

Een visuele voorstelling

Arda Kaya (1999), geboren en getogen in Venlo, brengt al een paar jaar muziek uit onder de naam Unfair. Hij is begonnen als Memphis hiphop producer met een focus op het uitbrengen van instrumentale albums. Na een aantal jaren van samenwerkingen met lokale en internationale rappers en producers en het ontwikkelen van een eigen sound, heeft hij zijn liefde voor experimentele muziek gevonden: sounddesign. Sindsdien houdt hij zich niet meer aan de regeltjes die hij zichzelf had aangeleerd bij het maken van hiphop en probeert hij zijn muziek niet meer in hokjes te plaatsen.

Medio december brengt Unfair een nieuw project uit: B4.[i].G[o]. Hiervoor heeft hij samen met Franse artiest en goede vriend Asmarvs een visuele voorstelling gemaakt. De voorstelling duurt circa 35 minuten en bevat kunstwerken van Asmarvs die geanimeerd zijn met behulp van een glitch performance van vj Max Vermeulen.

Op donderdagavond 1 december bieden we jou alvast de exclusieve kans om deze visuele voorstelling live bij te wonen in ons Auditorium. Tijdens deze performance zal Max Vermeulen het beeld met zijn apparatuur vervormen en laten reageren op de muziek van Unfair.

20.00 uur deuren open / 20.30 uur aanvang voorstelling / 21.15 uur mogelijkheid tot Q&A & borrel

1 december 2022 - 20:00 - 22:00
Gratis

Het Auditorium bevindt zich op de eerste verdieping van museum van Bommel van Dam.

Vol = vol

Aanmelden

Wil je deze live performance niet missen? Meld je dan vlug aan via balie@vanbommelvandam.nl o.v.v. 'Unfair', want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Geef in je bericht s.v.p. je naam en het aantal personen door. Entree is gratis.

Meer agenda & activiteiten